VRAGEN & ANTWOORDEN

Meest gestelde vragen worden hier beantwoordt, staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze bestellingen worden in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd. Sommige producten kunnen vertraging oplopen door drukte en kunnen rond de 1 tot 3 werkdagen langer duren. Is jouw product binnen 8 werkdagen nog niet aangekomen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op en wij zoeken dit zo spoedig mogelijk voor je uit.

De klant heeft het recht om de bestelling tot 30 dagen na ontvangst te ruilen en/of te retourneren. Wanneer we een verkeerd item hebben geleverd, heeft u uiteraard recht op een kosteloze retourzending. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op zodat we op de hoogte ervan zijn. Indien u gebruik wil maken van het herroepingsrecht, moet het item met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking terug naar London outlet geretourneerd worden. De kosten voor ruilen en/of retourneren inclusief Track & Trace code zijn voor rekening van de klant. Bij het weigeren van het pakket, of het niet volgens de regels retourneren, kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. Na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag binnen 3 dagen na aanmelding teruggestort, mits het item in goede orde is ontvangen. Mocht het item gebruikt en/of beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering doorberekenen aan de klant. Behandel het item dus met zorg. Als u een bestelling wilt retourneren/ruilen, stuur ons dan eerst een e-mail met betreft "retour (bestelnummer)".

Ja zeker! Onze bestellingen worden bezorgd in Nederland, België, Duitsland & United Kingdom.

Wanneer een bestelling wordt geretourneerd / wordt de retour verwerkt, krijg je jouw terugbetaling automatisch terugbetaald op de betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop. Dit kan 3 werkdagen duren.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

contactformulier.