Refund policy

Terugbetaling (indien van toepassing)

De klant heeft het recht om uw product binnen 30 dagen na ontvangst te ruilen en/of te retourneren. Indien wij het verkeerde artikel hebben geleverd, heeft u uiteraard recht op een gratis retourzending. Neem altijd eerst contact met ons op via het contactformulier zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient het artikel met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking te worden geretourneerd. De kosten voor ruilen en/of retourneren inclusief Track & Trace code zijn voor rekening van de klant. Bij het weigeren van het pakket, of het niet volgens de regels retourneren, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag binnen 3 dagen na aanmelding teruggestort, mits het artikel in goede orde ontvangen is. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op Giftcards. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Indien het artikel gebruikt en/of beschadigd is, kunnen wij deze waardevermindering aan de klant doorberekenen. Behandel het artikel dus met zorg. Als u een bestelling wilt retourneren/ruilen, stuur ons dan eerst een e-mail met betrekking tot "retourneren (ordernummer)".

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.Wisselen (indien van toepassing)

Wij vervangen artikelen alleen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail via ons contactformulier en na bevestiging kun je het artikel naar het aangegeven adres sturen.Indienen

Om uw product te retourneren verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier.U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeaubonnen uitgegeven door London outlet Inc. (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papieren cadeaubonnen en als cadeaubonnen) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) verkocht door London outlet Inc. en door London outlet Inc. aangewezen derde partijen.
 2. Elke Cadeaubon heeft een unieke code. Dit kan een cijfercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Elke Cadeaubon wordt slechts één keer uitgegeven. U dient de Cadeaubon (inclusief de code) op een veilige plaats te bewaren. Bij diefstal (waaronder begrepen het gebruik van de code door onbevoegde derden) of verlies (waaronder het (per ongeluk) verwijderen van e-mails) wordt geen vergoeding betaald. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en moeten op verzoek aan London outlet Inc. worden verstrekt. London outlet Inc. behoudt zich het recht voor om de cadeaubon alleen te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon (in het geval van een elektronische cadeaubon, de door London outlet Inc. of een door London outlet Inc. aangewezen derde partij verzonden e-mail waarin de code is opgenomen) en om bij oneigenlijk gebruik betaling in geld te eisen. Als een Cadeaubon bij een derde partij is gekocht, moet u de kassabon en het bewijs van opwaardering zorgvuldig bewaren en deze op verzoek aan London Outlet Inc. overhandigen.
  Om een ​​Cadeaubon te gebruiken, plaatst u de door u geselecteerde producten in het "winkelwagentje". Vervolgens vul je tijdens het betaalproces de kortingscode in.
 3. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventuele andere toepasselijke specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de Cadeaubonnen/of in de communicatie (e-mail) waarin de code is opgenomen. Elke Cadeaubon is een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer gebruikt worden.
  Cadeaubonnen uitgegeven door London outlet Inc. en/of door London outlet Inc. zijn aangewezen derden en kunnen alleen worden ingewisseld voor aankopen via London outlet Inc.
 4. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor openstaande bestellingen.
 5. Cadeaubonnen of hun restwaarde zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  Het herroepingsrecht is niet van toepassing op Cadeaubonnen.
 6. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
  De restwaarde van de Gift Card in acties kan niet worden gebruikt voor vervolgbestellingen.
 7. Voor Gift Cards die al gebruikt zijn, is alle informatie over code, restwaarde en vervaldatum ook beschikbaar via het accountoverzicht op de website van London outlet Inc.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling de waarde van de gebruikte Cadeaubon(s) overschrijdt, dient het verschil betaald te worden met één van de andere betaalmethoden: iDEAL, Creditcard, Paypal of Bancontact.
 9. Het is niet toegestaan ​​om Gift Cards of de werking ervan te wijzigen, vervalsen, ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen het hacken).
 10. Elke (poging tot) fraude of andere ongeoorloofde actie wordt geregistreerd en heeft tot gevolg dat het gebruik van Gift Cards wordt geweigerd.
  Het is niet toegestaan ​​Cadeaukaarten op enigerlei wijze te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 11. Deze voorwaarden voor cadeaubonnen kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan de voorwaarden van de cadeaubon te raadplegen voordat u een Cadeaubon gebruikt. Blijf Cadeaubonnen gebruiken nadat de wijzigingen van kracht zijn geworden en daarmee accepteer je de gewijzigde Cadeaubonvoorwaarden.
 12. Per bestelling kun je maximaal 1 tegoedcode verzilveren.
  Als u vragen of opmerkingen heeft over het gebruik van de Gift Cards of problemen met het inwisselen ervan, laat het ons dan zo snel mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. London outlet Inc. zal uw e-mail vervolgens zo snel mogelijk behandelen.